Primary Menu Add Menu

Varmvelkomst.dk er en internetbutik for eksklusive indbydelser og takkekort til bryllupper, konfirmationer og andre mærkedage, som fortjener en særlig opmærksomhed. Vore indbydelser er udført i materialer af høj kvalitet og du finder utallige kreative variationer med prægede motiver, laserskårne blondedetaljer, smukt udført sølv- og guldfolietryk, sløjfer, perler og blonder. Vi bestræber os på at yde den allerbedste service til vore kunder og kan altid kontaktes for yderligere oplysninger.
Vi udvider løbende sortimentet i Varmvelkomst.dk for at kunne inspirere og begejstre vore kunder.
Varmvelkomst.dk drives af ADit – et grafisk firma med mange års erfaring i tryksagsfremstilling. Vi går meget op i kvalitet og godt håndværk – vi er faktisk lidt nørdede omkring det – og denne professionelle baggrund og indstilling kommer vore kunder til gode. Her får du personlig betjening og vi bidrager gerne med forslag til tekster og illustrationer.

Hvad kunderne skriver:

Ultimativ oplevelse

Min forlovede og jeg skal giftes til april og i den forbindelse ønskede vi nogle eksklusive indbydelser. For det første er det rigtig svært at finde noget på nettet, som ikke bare er et stykke hvidt papir med en sløjfe omkring, dernæst svært at stole på udenlandske hjemmesider og hvad nu hvis de ikke blev som vi havde drømt om, så var de penge tabt.
Vi fandt Varm Velkomst og gav et kald, Kirsten var ikke til stede, men blev lovet at hun ville ringe retur. Der tænkte vi, at det nok aldrig skete- men jo Kirsten ringede og virkede meget serviceminded og kompetent. Vi følte os i trygge hænder. Derudover forelagde jeg mine tanker for Kirsten omkring valg af invitationer samt ønsket look. Kirsten fangede 100% vores signaler og kom med modforslag til vores egne ideer både til invitationer på tilbud samt evt at lave en hjemmeside for, at holde invitationen helt enkel. Der er ikke så meget andet at sige end Kirsten ramte plet og vi følte hun lyttede til vores ønsker/drømme.
Vi brugte ideen med hjemmeside og er blevet rigtig glad for resultat (se evt jarman.dk for inspiration)
Undervejs i forløbet opdaterede Kirsten os hele tiden og fremsendte løbende forslag på pdf til godkendelse samt hjalp os med at lave et rigtig fint monogram.
Det hele kulminerede i nogle meget meget smukke og eksklusive invitationer, som alle har rost os for valget af. (Vi valgte dem der hedder Kira). Fremsendelsen var også helt perfekt og smukt pakket ind. Penge først afregnet på afsendelsesdag.Vi har sikkert glemt et eller andet for der var mange gode ting i forløbet, men konklusionen er hvertfald at vi varmt kan anbefale Kirsten og Varm Velkomst til andre- og vi skal da helt sikkert også købe vores takkekort hos Kirsten.Tak.
Bedste hilsner

Testimonials image thumbnail
Mie og Jack

Shopping cart

No products in the cart.